ORTODÒNCIA INVISIBLE

El sistema invisilign d'ortodòncia posseeix ja un llarg i prestigiós recorregut al llarg de tot el món.

 

El sistema fa servir una sèrie d'alineadors o fèrules transparents que són extraïbles i que posseeixen una gran comoditat per poder-les portar durant tot el dia sense que ningú ho apreciï.

 

Aquests alienadors li permeten lluir amb tota normalitat el seu somriure durant i després del tractament.

 

Tot el sistema de invisiling s'elabora amb una tecnologia d'imatges tridimensionals a partir dels models d'estudi que se li prenen al pacient, després de l'estudi s'elaboraran tot un seguit de fèrules que pacient només s'ha de col·locar durant 18-20h al dia fins a veure acabat el seu tractament.

 

El temps mesurat de tractament és d'aproximadament 18 mesos. El tractament és a preu tancat sense que el pacient tingui sorpreses extres al llarg dels mesos i el nombre de fèrules requerides és independent per a cada cas.

 

Els alienadors solen canviar cada dues setmanes fins a anar finalitzant el tractament. Són alineadors de plàstic transparent pel que al no portar cap component metàl·lic es redueix al màxim les molèsties i frecs en mucosa i genives.

 

A CEMAV Dental disposem de dos ortodòncies exclusives i totes dues estan certificades per realitzar aquest sistema. Ja que doctors no certificats d'haver passat la formació en aquest sistema no poden operar amb ell.